Hétfő-Vasárnap: 10:00-18:00 +36 30 / kattintson

TourInform - Gödöllő

HU EN DE
Királyi Kastély

Tourinform - Gödöllő

Tourinform - Gödöllő

SZEMÉLYRESZABOTT ÖSSZEKÖTETTÉS VENDÉGEINK ÉS RÉGIÓNK KÖZÖTT

Nagy örömünkre szolgál megosztani Önökkel a hírt, hogy május 1.-én a Gödöllői Királyi Kastély falai között a főbejárattól balra egy csodás barokk térben megnyitottuk új Tourinform irodánkat.

Sokakban felmerül a kérdés mivel foglalkozik egy Tourinform iroda? Miért érdemes hozzánk fordulni? Miben tudunk mi segítségére lenni az ide érkezőknek?

Irodánk fő célkitűzése Gödöllő régiónk versenysemleges turisztikai képviseletét ellátni, aktív, működő kapcsolatot teremtve a térségben található értékek és elsősorban az ide érkező utazó-látogatók, másodsorban a térségünkben élők között.

Kiemelt partnereink közé tartoznak a Turisztikai Egyesület Gödöllő tagjai, akik a térség legfontosabb turisztikai vonzerejével rendelkező attrakcióknak számítanak.

Tapasztalataink szerint nemcsak a külföldi vagy más megyékből ide látogató belföldi turistáknak van szükségük információkra, irányított segítségnyújtásra hanem az itt élők számára is fontos bázispont lehetünk, ha aktuális, éppen zajló vagy a közeljövőben megrendezésre kerülő eseményekről, programlehetőségekről szeretnének bővebb felvilágosítást kapni.

Bátran fordulhatnak hozzánk kéréseikkel, kérdéseikkel, ajánlatainkat naprakészen és személyre szabottan állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb feltöltődési és kikapcsolódási lehetőséget.

Terveink között szerepel tematikus gödöllői élményséták szervezése, újszerű turisztikai programcsomagok összeállítása, nem csupán kulturális, művészeti, hanem aktív, természetközeli élményígéretek megvalósításával.

Megtalálhatnak minket személyesen a kastély falai között, továbbá elérhetőek vagyunk telefonon, a facebookon, illetve az interneten is.

Ha ellátogatnak hozzánk személyesen, irodánkban csodás ismeretterjesztő regionális és tematikus kiadványokat, térképeket kaphatnak egy kedves vendégszerető mosoly kíséretében állunk kedves vendégeink rendelkezésére

Összességében elmondhatjuk, hogy új Tourinform irodánk hiánypótlás egy régóta létező, ugyanakkor lefedetlen keresletre, ezért küldetésünket a lehető legkomolyabb felkészültséggel kívánjuk ellátni, hogy legteljesebb körűen tudjuk megválaszolni a felmerülő igényeket.

Várjuk Önöket szeretettel Gödöllőn A Királyi Kastélyban!

Tourinform Gödöllő csapata

Kiss Virág

Pántis Cynthia

Borkesz Zsombor

 

Ízelítő Tourinform irodánk kínálatából:

- Ingyenes tematikus, bakancslistás, egy-egy térségbe invitáló turisztikai kiadványok az érdeklődők számára, Magyarország felfedeznivaló érdekességeiről, különleges látnivalóiról;

- útbaigazítás, egyénre szabott turisztikai és általános információnyújtás személyesen, telefonon, írásban; magyar és idegen nyelven;

- programajánlatok összeállítása;

- személyes jegyvásárlási lehetőség gödöllői és országos rendezvényekre;

 - tematikus gödöllői városnéző séták

 

 

Elérhetőségek:

Gödöllői Királyi Kastély , Gödöllő 2100

Mobil:+36 70 550 0575

E-mail cím: godollo@tourinform.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tourinformgodollo

 

 

 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

TÁMOGATOTT PROJEKT CÍME: TOURINFORM IRODA KIALAKÍTÁSA A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLYBAN

PÁLYÁZAT AZONOSÍTÓ SZÁMA: ET-2021-02-086

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 8.000.000 FORINT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 93,69%

A TÁMOGATOTT PROJEKT RÖVID TARTALMA: A támogatás keretében Tourinform Irodát alakítottunk ki a kastély egy jól megközelíthető épületrészében, az aulából nyíló Sala Terrena helyiségben. A projekt  legfontosabb célja, hogy az iroda a város és a térség fogadószobája, kirakata legyen, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozik. Az iroda belső kialakításához az arculati kézikönyvben előírt bútorok, kiegészítők, illetve kommunikációs és audiovizuális eszközök beszerzésére, telepítésére volt szükség. Az iroda működtetéséhez informatikai eszközök, kamerarendszer, riasztórendszer beszerzése és telepítése is megtörtént.  Együttműködést hoztunk létre a város és a térség turisztikai szolgáltatóival.

TÁMOGATOTT PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.19.

Aktuális

Hírek és információk

Valentin-napi

Valentin-napi programok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Valentin-napi szívvadászat a kastély parkjában 2023. február 11-19. között látogassatok el a kastélyparkba és keressétek a szíveket! Minden szív egy történetet rejt! Vajon miről mesélnek? Ha kíváncsiak vagytok, gyertek el hozzánk! A játék egész héten, a park kapuinak nyitásától sötétedésig elérhető! (6:00-18:00) A program ingyenes, regisztráció nem szükséges. Amire szükségetek lesz: okoseszköz mobilnettel, az időjárásnak megfelelő öltözet. A helyszín önállóan bejárható, regisztrálni nem kell. Ha szeretnétek a kastélyparkbeli látogatásotokat maradandóvá tenni, hozzatok szerelemlakatot! A helyszínen lehetőséget biztosítunk az elhelyezésére. Ha esetleg otthon felejtettétek, az ajándékboltban beszerezhettek egyet sok más meglepetés mellett! További programajánlatunk: •Korszakokon átívelő szerelmek Különleges tárlatvezetések a kastély szerelmes asszonyainak élete mentén az állandó kiállításban. Időpontok: 2023. február 11. 11:00 és 14:00 Tárlatvezetésenként 20 fő tud részt venni. A programot 14 éven felülieknek ajánljuk. Belépőjegyárak: felnőtt jegyár: 4900 Ft/fő diák, nyugdíjas jegyár: 3200 Ft/fő családi jegy: 9800 Ft (maximum három 18 éven aluli gyermek, 2 felnőtt) A program előzetes regisztrációhoz kötött (e-mail cím: informacio@kiralyikastely.hu). •Készíttessen korszakokon átívelő Valentin-napi Nosztalgiafotót Időpontok: 2023.február 11., 12., 13., 14. és 18., 19. Időpontfoglalás: +36 30 948 57 99 •Vasárnapi Sisi-túra - Gyűjtői szenvedély Erzsébet királyné bűvöletében. 2023. február 12-én 15:00 Tárlatvezetés Az én Sisim c. időszaki kiállításban. A programon az időszaki kiállításra megváltott jeggyel lehet részt venni. Regisztráció nem szükséges. •Mama, nézd! 2023. február 13. 9:30 Várjuk az 1 éven aluli gyermekekkel érkező anyukákat, apukákat Valentin-napi tárlatvezetésünkre. Babahordozót igény szerint a ruhatárban biztosítunk. A program regisztrációhoz kötött. Belépőjegy ára: 900 Ft/fő (a babáknak ingyenes). Az eseményről, múzeumpedagógiai programokról tájékoztatás és információkérés: e-mail: muzeumpedagogia@kiralyikastely.hu telefonszám: +36 30 396 5476
Elolvasom
Február 17-én

ZÁRVA - 2023. február 17-én!

február 17-én a Gödöllői Királyi Kastély zárva tart. Megértésüket ezúton is köszönjük!  
Elolvasom
A Cafe Ida várja vendégeit az ünnepeket alatt és télen is!

A Cafe Ida várja vendégeit az ünnepeket alatt és télen is!

A Cafe Ida - Kastélykávézó - az ünnepeket alatt és télen is várja vendégeit! A már megszokott kiváló minőségű kávé különlegességeken és desszerteken túl, az évszakra jellemző fimomságokkal;forró italokkal, bonbonnal, bejglivel kedveskedik a betérő lágotóknak. Decemberben és Januárban egy külön, a gödöllőiknek szóló akcióval készül a kávézó, melynek keretében a gödöllői lakosok hétköznap, a lakcímkártyájuk felmutatásával 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá kedvenc finomságukhoz. Ezt egészíti ki a törzsvásárlói program, ahol is minden tizedik kávéra meghívjuk a vendégeinket.  A Cafe Ida a hét minden napján várja vendégeit! Érdemes betérni!     
Elolvasom
Az én Sisim

Az én Sisim – új időszaki kiállítás

Erzsébet királyné népszerűségén nem fog az idő. Több mint 120 évvel a halálát okozó merénylet után rajongóinak száma világszerte nő. Mi lehet a titka? Mi készteti a mai követőit, hogy vele kapcsolatos tartalmakat olvassanak, filmeket nézzenek, hozzá kötődő helyszíneket keressenek fel és tárgyi emlékeket gyűjtsenek róla? Miért és pontosan mit gyűjtenek Sisi rajongói? A válogatásnál nem elsősorban a tárgyak piaci értéke, hanem inkább azok különlegessége volt fontos számunkra a gyűjtő személyével és a tárgyakhoz kapcsolódó történetekkel együtt. Kiállítóink: Baloghné Szentirmay Judit, FreylerArt Galéria, Gergelyné Iszlai Gyöngyvér, Dr. Héjjas Magdaléna, Janza Kata, Kénerné Bodroghalmi Fruzsina, Kiss M. Jenő Béla, Kovács Beáta, Melis Judit, Müller Eszter, Németh Andrásné Farkas Gabriella, Rákay Philip és Wieber Orsolya, Sarokné Varga Anna, Surányi Linda, Szabados Mónika, Szabó Margit, Takács Ágnes Eszter, Tolnayné Kiss Mária (1930–2017), Tóth Andrásné, Tóth Péter, Tóth Zsuzsanna, Tömörné Bilonka Zsófia, Varga Andrea, Veres Kinga   A kiállítás 2023. március 16-ig látogatható Részletek a kiállításról ITT! Ismerkedjen meg kiállítóinkkal ITT!   informacio@kiralyikastely.hu
Elolvasom
Karbantartási időszak

Karbantartási időszak

        Megértésüket és türelmüket köszönjük!  
Elolvasom

Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk


Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitva tartás

hétfő-vasárnap 10:00-17:00

pénztár zárás 16:00


Kapcsolat

Telefonszám:+36 30 / kattintson
E-mail cím:kattintson

 

              Sisi  European Royal Residences