hétfő – vasárnap: 10:00-18:00 +36 30 / kattintson

TourInform - Gödöllő

HU EN DE
Királyi Kastély

Tourinform - Gödöllő

Tourinform - Gödöllő

SZEMÉLYRESZABOTT ÖSSZEKÖTETTÉS VENDÉGEINK ÉS RÉGIÓNK KÖZÖTT

Nagy örömünkre szolgál megosztani Önökkel a hírt, hogy május 1.-én a Gödöllői Királyi Kastély falai között a főbejárattól balra egy csodás barokk térben megnyitottuk új Tourinform irodánkat.

Sokakban felmerül a kérdés mivel foglalkozik egy Tourinform iroda? Miért érdemes hozzánk fordulni? Miben tudunk mi segítségére lenni az ide érkezőknek?

Irodánk fő célkitűzése Gödöllő régiónk versenysemleges turisztikai képviseletét ellátni, aktív, működő kapcsolatot teremtve a térségben található értékek és elsősorban az ide érkező utazó-látogatók, másodsorban a térségünkben élők között.

Kiemelt partnereink közé tartoznak a Turisztikai Egyesület Gödöllő tagjai, akik a térség legfontosabb turisztikai vonzerejével rendelkező attrakcióknak számítanak.

Tapasztalataink szerint nemcsak a külföldi vagy más megyékből ide látogató belföldi turistáknak van szükségük információkra, irányított segítségnyújtásra hanem az itt élők számára is fontos bázispont lehetünk, ha aktuális, éppen zajló vagy a közeljövőben megrendezésre kerülő eseményekről, programlehetőségekről szeretnének bővebb felvilágosítást kapni.

Bátran fordulhatnak hozzánk kéréseikkel, kérdéseikkel, ajánlatainkat naprakészen és személyre szabottan állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb feltöltődési és kikapcsolódási lehetőséget.

Terveink között szerepel tematikus gödöllői élményséták szervezése, újszerű turisztikai programcsomagok összeállítása, nem csupán kulturális, művészeti, hanem aktív, természetközeli élményígéretek megvalósításával.

Megtalálhatnak minket személyesen a kastély falai között, továbbá elérhetőek vagyunk telefonon, a facebookon, illetve az interneten is.

Ha ellátogatnak hozzánk személyesen, irodánkban csodás ismeretterjesztő regionális és tematikus kiadványokat, térképeket kaphatnak egy kedves vendégszerető mosoly kíséretében állunk kedves vendégeink rendelkezésére

Összességében elmondhatjuk, hogy új Tourinform irodánk hiánypótlás egy régóta létező, ugyanakkor lefedetlen keresletre, ezért küldetésünket a lehető legkomolyabb felkészültséggel kívánjuk ellátni, hogy legteljesebb körűen tudjuk megválaszolni a felmerülő igényeket.

Várjuk Önöket szeretettel Gödöllőn A Királyi Kastélyban!

Tourinform Gödöllő csapata

Kiss Virág

Pántis Cynthia

Borkesz Zsombor

 

Ízelítő Tourinform irodánk kínálatából:

- Ingyenes tematikus, bakancslistás, egy-egy térségbe invitáló turisztikai kiadványok az érdeklődők számára, Magyarország felfedeznivaló érdekességeiről, különleges látnivalóiról;

- útbaigazítás, egyénre szabott turisztikai és általános információnyújtás személyesen, telefonon, írásban; magyar és idegen nyelven;

- programajánlatok összeállítása;

- személyes jegyvásárlási lehetőség gödöllői és országos rendezvényekre;

 - tematikus gödöllői városnéző séták

 

 

Elérhetőségek:

Gödöllői Királyi Kastély , Gödöllő 2100

Mobil:+36 70 550 0575

E-mail cím: godollo@tourinform.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tourinformgodollo

 

 

 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

TÁMOGATOTT PROJEKT CÍME: TOURINFORM IRODA KIALAKÍTÁSA A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLYBAN

PÁLYÁZAT AZONOSÍTÓ SZÁMA: ET-2021-02-086

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 8.000.000 FORINT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 93,69%

A TÁMOGATOTT PROJEKT RÖVID TARTALMA: A támogatás keretében Tourinform Irodát alakítottunk ki a kastély egy jól megközelíthető épületrészében, az aulából nyíló Sala Terrena helyiségben. A projekt  legfontosabb célja, hogy az iroda a város és a térség fogadószobája, kirakata legyen, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozik. Az iroda belső kialakításához az arculati kézikönyvben előírt bútorok, kiegészítők, illetve kommunikációs és audiovizuális eszközök beszerzésére, telepítésére volt szükség. Az iroda működtetéséhez informatikai eszközök, kamerarendszer, riasztórendszer beszerzése és telepítése is megtörtént.  Együttműködést hoztunk létre a város és a térség turisztikai szolgáltatóival.

TÁMOGATOTT PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.19.

Aktuális

Hírek és információk

Légy ott a Kertben!

Légy ott a Kertben!

Légy ott a kertben! / „Rendez-vous aux jardins” 2023. június 3-4. Tematikus programok és séták Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyának parkjában   Gödöllői Szimfonikus Zenekar művészeinek koncertjei a kastélyparkban - ingyenes Parkmesék herceg Egérváry Elemérrel – önállóan bejárható családi felfedező játék a Gödöllői Királyi Kastély parkjában. Fedezzétek fel a Duna-Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó természetvédelmi terület jellegzetes növényeit játékos feladatok segítségével! A sétán herceg Egérváry Elemér és barátai lesznek a kísérőitek, akik nemcsak egy-egy rövid meserészlettel szórakoztatnak, de vidám feladványokkal is ellátnak Titeket! Mire mind a nyolc állomást bejárjátok, nemcsak Elemér barátaivá, de a park szakértő ismerőivé is váltok! A felfedező csomag a jegypénztárban vásárolható meg. Ára 1000 Ft/csomag Minden kis felfedezőt és családját szeretettel várunk! Parkséta Királydombi Pavilon látogatással Szombaton és vasárnap:12.00 és 14.00 órakor A közel egyórás, vezetéssel kísért túra során a látogatók megismerhetik a kastélypark botanikai ritkaságait, élővilágát és a Királydombi Pavilont. Maximális csoportlétszám:  25 fő Belépőjegy:                             1 500 Ft/fő Időtartam:                               50 perc Regisztráció: informacio@kiralyikastely.hu   Mezitlábas ösvény - ingyenes A téren más és más felületű anyagokat használunk, az ösvényen végigsétálók így stimulálhatják a talp különböző reflexpontjait. A mezítlábas ösvényt 25 négyzetméteren, 8 különböző felülettel valósítottuk meg! Használata mindenki számára ingyenes! Királydombi Pavilon - ingyenes A kastélytól mintegy 200 méterre található a park egyetlen megmaradt barokk kori építménye. A hatszögletű pavilont Grassalkovich I. Antal építtette az 1760-as években. A pavilon faburkolatába illesztett 54 olajfestmény a magyar vezéreket és királyokat ábrázolta. A képek nagyobb része megsemmisült, eltűnt, a pavilonnak az 1980-as években már csak a csupasz falai álltak. Az épületet 2002-ben újították fel. A képsorozatot 2004-ben fotótechnikával reprodukálták, azóta a pavilon idegenvezetéssel látogatható. A Pavilon önállóan ingyenesen megtekinthető. Séta Erzsébet királynéval  Szombaton és vasárnap:11.00 és 13.00 órakor Tegyen egy sétát a kastély festői parkjában „Erzsébet királynéval”! A séta során „Őfelsége” mesél vendégeinek az állatok iránti szeretetéről, valamit a lovaglás és a mozgás iránti szenvedélyéről. Maximális csoportlétszám:  25 fő Belépőjegy:                             2 500 Ft/fő Időtartam:                               40 perc Regisztráció: informacio@kiralyikastely.hu
Elolvasom
Gyűjtsön nyári élményeket itthon!

Gyűjtsön nyári élményeket itthon!

Gyűjtsön nyári élményeket itthon! Fedezze fel Sisi kedvenc hazai pihenőkastélyát és annak csodálatos, romantikus kertjét családja, baráti körében! Csatlakozva a Magyar Turisztikai Ügynökség "Nyári élmények itthon" elnevezésű kampányához a kezdeményezés keretében most látogatását egy térítésmentes audioguide készülékhasználattal tesszük teljessé! Belépőjegyének megvásárlásakor csak hivatkozzon a kampány szlogenjére (Nyári élmények itthon) és a jegy mellé máris adjuk az élményt még teljesebbé tevő "elektronikus tárlatvezetőt". A kampány részletei: Időszak: 2023. május 20-június 30. Audioguide készülékeket a készlet erejéig tudunk biztosítani. Amennyiben rövid várakozás szükséges, úgy az időszakra élményprogramok színes palettáját biztosítjuk az Önök számára!
Elolvasom
Antal-nap

ANTAL-NAPI VIGASSÁG

ANTAL-NAPI VIGASSÁG – CSALÁDI NAP PROGRAMOKKAL GRASSALKOVICH I. ANTALRA EMLÉKEZVE 2023. JÚNIUS 18-án A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Elolvasom
„Mi is itt vagyunk!”

„Mi is itt vagyunk!”

  május 5- június 4.   A június negyedikéig elérhető kiállítással célunk, hogy a speciális szükségletű emberek és más, sérülékeny csoportok által készített alkotásokon keresztül megmutassuk ennek a célcsoportnak az értékeit, fejlődési lehetőségeit, bemutassuk a segítő munkafolyamatokat, ezáltal közelebb hozzuk a fogyatékkal élőket a társadalom többi tagjához. A kiállítás létrehozásának egyik fő üzenet, hogy segítséggel, vagy önállóan, de mi is itt vagyunk és értékes alkotásokat tudunk létrehozni! Az alkotások által szeretnénk bepillantást nyújtani a fogyatékkal élők világába, megmutatni, hogy odafigyeléssel, törődéssel milyen sokféle alkotó tevékenységben tudnak kiteljesedni, ezáltal fejlődni.   A kiállításon bemutatott alkotások 2022 decembere és 2023 áprilisa között több mint 60 fő fogyatékkal élő és speciális nevelési igényű tanuló bevonásával Gödöllő intézményeiben készültek.   Az alkotómunkában részt vevő intézmények   Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft: 2019-ben nyitotta meg Patrónus Ház Támogatott Lakhatású Otthonát 12 fő középsúlyos értelmi fogyatékos, autizmus spektrum zavarban súlyosan érintett fiatal számára. Módszertani programjában kiemelkedő szerepet kap az egyénre szabott fejlesztés Akkreditált rehabilitációs foglalkoztató – jelenleg 8 fő megváltozott munkaképességű felnőtt foglalkoztatásával.   Csodanap Alapítvány: Önkéntes alapon működő alapítvány, mely a környezetében élő fogyatékkal élők, hozzátartozóik és szakemberek számára nyújt támogatás elnyert pályázati forrásokból Elmúlt években több alkalommal támogatott autizmus ellátással foglalkozó intézményeket, szervezett fogyatékkal élőket nevelő szülők számára kistérségi konferenciákat, mentál higiénét támogató programokat. A kiállításra való felkészülés során az intézményi ellátásban nem részesülő fogyatékkal élők számára szervezett kézműves foglalkozásokat.   Gödöllői Egyesített Szociális Intézmény  - Nefelejcs Fogyatékkal élőket ellátó napközi otthon: Gödöllő város fogyatékossággal élő lakosai számára nappali ellátást biztosító otthon, 20 férőhellyel. Az otthon biztosítja az ellátottak részére az étkezéseket, a szellemi képességek kibontakozását, szabadidős, kulturális és sportprogramokon való részvételt.   Tessedik Sámuel Evangélikus Szeretetszolgálat - Fogyatékos személyek nappali ellátása: A szeretetszolgálat által fenntartott nappali otthona az ellátást igénybe vevő fogyatékos személyek részére szociális, egészségi, mentális állapotuknak megfelelő, napi életritmust biztosító szolgáltatást nyújt.   Gödöllői Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola: Az iskola általános iskolai, szakiskolai, készségfejlesztő iskolai képzéssel látja el a tanulásban, az értelmileg akadályozott és autizmus spektrum zavarral küzdő tanulók nevelés-oktatását, gyógypedagógiai fejlesztését.   A kiállítás helyszíne a Gödöllői Királyi Kastély: A Gödöllői Királyi Kastély megnyitása óta fontos feladatának tartja az esélyegyenlőség biztosítását az intézményben.  A magyarországi Erzsébet-kultusz központjaként így is kapcsolódik a királyné azon szellemiségéhez, mellyel egész életében felkarolta a segítségre szorulók ügyét. A kiállítás helyszínének biztosítása  kiállás ezen elköteleződés mellett, lehetőséget adva a fogyatékkal élőknek, hogy munkáikat széles körben megismerje a nagyközönség. 
Elolvasom
Gödöllői Királyi Kastély

Kiemelt koncertjeink

Edda Művek 2023. július 23. Omega – Csillagok útján 2023. szeptember 1. 100 Tagú Cigányzenekar 2023. július 8. Leander Oktett 2023. július 22. Zorán 2023. november 16.   További információ ITT      
Elolvasom
Dolgozz a Gödöllői Királyi Kastélyban!

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Kertész munkakörbe keresünk teljes munkaidős kollégát   Főbb feladatok: A kastélypark növényzetének nagyrészt gépekkel történő, szakszerű gondozása A park területének rendben és tisztán tartása Elvárások: Középfokú végzettség és gépkezelői jogosítvány (önjáró és tolókaros fűnyíró, motoros kasza, sövényvágó, motorfűrész gépekre) Kertfenntartási munkában szerzett tapasztalat és kertész végzettség előnyt jelent Három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány   Amit kínálunk: Biztos munkahelyi háttér Általános munkarend Béren kívüli juttatások (cafeteria, munka és formaruha)   Fényképes szakmai önéletrajzát az allaspalyazat@kiralyikastely.hu  e-mail címre várjuk.     A fényképes önéletrajzokat az allaspalyazat@kiralyikastely.hu email címre várjuk!                      
Elolvasom
Június 6-án előbb zár a Gödöllői Királyi Kastély

2023. június 6-án 15 órakor zár a Kastély és a park

Kedves Látogatóink! Június 6-án a Gödöllői Királyi Kastély egész területe 15 órakor zár. A jegyvásárlás 14 óráig lehetséges. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!   (Június 6-án a Kastélypark is 15 órakor zár)
Elolvasom
Új színházi évad

2023-as színházi évad

A gödöllői Kastélyszínház 2023-ban is változatos színdarabokkal készül! Rómeó és Júlia? Gázláng pszichothriller? Vagy a Négyszögletű Kerek Erdő?   JEGYVÁSÁRLÁS
Elolvasom

Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk


Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitva tartás

hétfő-vasárnap 10:00-18:00  pénztár zárás 17:00


Kapcsolat

Telefonszám:+36 30 / kattintson
E-mail cím:kattintson

 

              Sisi  European Royal Residences