hétfő – péntek: 10:00-17:00 szombat-vasárnap: 10:00-18:00 +36 30 / kattintson

TourInform - Gödöllő

HU EN DE
Királyi Kastély

Tourinform - Gödöllő

Tourinform - Gödöllő

SZEMÉLYRESZABOTT ÖSSZEKÖTETTÉS VENDÉGEINK ÉS RÉGIÓNK KÖZÖTT

Nagy örömünkre szolgál megosztani Önökkel a hírt, hogy a Gödöllői Királyi Kastély falai között a főbejárattól balra egy csodás barokk térben megnyitottuk új Tourinform irodánkat.

Sokakban felmerül a kérdés mivel foglalkozik egy Tourinform iroda? Miért érdemes hozzánk fordulni? Miben tudunk mi segítségére lenni az ide érkezőknek?

Irodánk fő célkitűzése Gödöllő régiónk versenysemleges turisztikai képviseletét ellátni, aktív, működő kapcsolatot teremtve a térségben található értékek és elsősorban az ide érkező utazó-látogatók, másodsorban a térségünkben élők között.

Kiemelt partnereink közé tartoznak a Turisztikai Egyesület Gödöllő tagjai, akik a térség legfontosabb turisztikai vonzerejével rendelkező attrakcióknak számítanak.

Tapasztalataink szerint nemcsak a külföldi vagy más megyékből ide látogató belföldi turistáknak van szükségük információkra, irányított segítségnyújtásra hanem az itt élők számára is fontos bázispont lehetünk, ha aktuális, éppen zajló vagy a közeljövőben megrendezésre kerülő eseményekről, programlehetőségekről szeretnének bővebb felvilágosítást kapni.

Bátran fordulhatnak hozzánk kéréseikkel, kérdéseikkel, ajánlatainkat naprakészen és személyre szabottan állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb feltöltődési és kikapcsolódási lehetőséget.

Terveink között szerepel tematikus gödöllői élményséták szervezése, újszerű turisztikai programcsomagok összeállítása, nem csupán kulturális, művészeti, hanem aktív, természetközeli élményígéretek megvalósításával.

Megtalálhatnak minket személyesen a kastély falai között, továbbá elérhetőek vagyunk telefonon, a facebookon, illetve az interneten is.

Ha ellátogatnak hozzánk személyesen, irodánkban csodás ismeretterjesztő regionális és tematikus kiadványokat, térképeket kaphatnak egy kedves vendégszerető mosoly kíséretében állunk kedves vendégeink rendelkezésére

Összességében elmondhatjuk, hogy Tourinform irodánk hiánypótlás egy régóta létező, ugyanakkor lefedetlen keresletre, ezért küldetésünket a lehető legkomolyabb felkészültséggel kívánjuk ellátni, hogy legteljesebb körűen tudjuk megválaszolni a felmerülő igényeket.

Várjuk Önöket szeretettel Gödöllőn a Kastélyban!

Tourinform Gödöllő csapata

Lentényi Krisztina

Borkesz Zsombor

Tolnay Bence

 

Ízelítő Tourinform irodánk kínálatából:

- Ingyenes tematikus, bakancslistás, egy-egy térségbe invitáló turisztikai kiadványok az érdeklődők számára, Magyarország felfedeznivaló érdekességeiről, különleges látnivalóiról;

- útbaigazítás, egyénre szabott turisztikai és általános információnyújtás személyesen, telefonon, írásban; magyar és idegen nyelven;

- programajánlatok összeállítása;

- személyes jegyvásárlási lehetőség gödöllői és országos rendezvényekre;

 - tematikus gödöllői városnéző séták

- országos jegyértékesítés a jegy.hu felületén

 

 

Elérhetőségek:

Gödöllői Királyi Kastély , Gödöllő 2100

Mobil:+36 70 550 0575

E-mail cím: godollo@tourinform.hu

Facebook: https://www.facebook.com/tourinformgodollo

 

 

 

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT.

TÁMOGATOTT PROJEKT CÍME: TOURINFORM IRODA KIALAKÍTÁSA A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLYBAN

PÁLYÁZAT AZONOSÍTÓ SZÁMA: ET-2021-02-086

SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 8.000.000 FORINT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 93,69%

A TÁMOGATOTT PROJEKT RÖVID TARTALMA: A támogatás keretében Tourinform Irodát alakítottunk ki a kastély egy jól megközelíthető épületrészében, az aulából nyíló Sala Terrena helyiségben. A projekt  legfontosabb célja, hogy az iroda a város és a térség fogadószobája, kirakata legyen, ahol a vendég a helyi, térségi és nemzeti turisztikai kínálattal találkozik. Az iroda belső kialakításához az arculati kézikönyvben előírt bútorok, kiegészítők, illetve kommunikációs és audiovizuális eszközök beszerzésére, telepítésére volt szükség. Az iroda működtetéséhez informatikai eszközök, kamerarendszer, riasztórendszer beszerzése és telepítése is megtörtént.  Együttműködést hoztunk létre a város és a térség turisztikai szolgáltatóival.

TÁMOGATOTT PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2022.08.19.

Aktuális

Hírek és információk

XXII. Adventi Kastélynapok

XXII. Adventi Kastélynapok

  Az 1870-es években a királyi család előszeretettel töltötte Gödöllőn a karácsonyi ünnepeket. Az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt öltő királyi kastély ismét színes programokkal várja az érdeklődőket.   A program 6 éves kortól 1000 Ft értékű sétálójeggyel látogatható. A sétálójegy előzetesen megvásárolható az alábbi linken: https://kiralyikastely.jegy.hu/program/adventi-kastelynapok-setalojegy-154533 
Elolvasom
Erzsébet királyné karácsonya - 2023. december 28.

Erzsébet királyné karácsonya - 2023. december 28.

Szórólap eleje/plakát   Kép: Erzsébet_1 Erzsébet királyné karácsonya 2023. december 28. 10-16 óráig     Szórólap hátoldala Kép felülre: Erzsebet_4 Kép alulra: Erzsebet_2   Erzsébet királyné karácsonya 2023. december 28. 10-16 óráig Élménydús kalandok a család minden tagjának Karácsony alkalmából - mely Erzsébet királyné által különösen kedvelt ünnep volt, hiszen nagyon szeretett másokat megajándékozni - egy varázslatos hangulatú napra várjuk a családokat. Aki ellátogat hozzánk, a Mare Temporis hagyományőrzőinek közreműködésével próbára teheti magát, megfelelne e a királyi udvar szokásainak és elvárásainak, megtanulhatja az udvari bálok népszerű táncait, és részt vehet Erzsébet királyné fogadásán. Az udvari forgatag mellett kézműves programmal és a Kezes-Lábas Játszóház kreatív, ügyességi játékaival várjuk a kicsiket és nagyokat. Az ünnepi napot az című mesebalett zárja.   Belépőjegyek ára: óvodásoknak (2-6 éves korig): 2.200 Ft/fő iskolásoknak (6-18 éves korig): 3.800 Ft/fő felnőtteknek: 5.600 Ft/fő családoknak (2 felnőtt, max. 3 gyerek): 14.500 Ft A programra szóló belépőjegyekkel látogatható az állandó kiállítás, a lovarda. A Schönbrunn kincsei Gödöllőn című kiállítás külön belépőjeggyel látogatható. Belépő csak a meseelőadásra: 1.000 Ft/fő   Gödöllői lakosoknak a teljes programra külön kedvezményes belépőjegy váltható. További információ: www.kiralyikastely.hu • informacio@kiralyikastely.hu • Tel.: 06 28 410 124 Az esemény nyilvános, melyen kép és hangfelvétel készül.
Elolvasom
Könyvbemutató: Titkos bunkerek – A föld alatti Magyarország képes története

Könyvbemutató: Titkos bunkerek – A föld alatti Magyarország képes története

időpont: 2023. december 9. 14 óra a program helyszíne: Barokk Színház   Mikor és miért épültek óvóhelyek, bunkerek Magyarországon? Hogyan és mennyi idő alatt épültek meg? Mi volt a rendeltetésük? Mi a különbség a bunker és az óvóhely között? Még számos kérdésre választ kaphatunk az Erdélyi Szalon Könyvkiadó gondozásában megjelent, fotókkal is gazdagon illusztrált könyvből, amely az eddig legátfogóbb mű az ország területén fellelhető föld alatti létesítményekről. A könyvet Mihályi Balázs szerkesztette, szerzői: Mihályi Balázs, Szabó Balázs, Tulok Péter, Ádám Bence, Rohánszky Mihály, Hegedűs Ernő, Benedek Levente, Pajti Zsófia Viktória, Kizmus Szabolcs, Kaján Marianna   A kötet szerkesztőjével Mihályi Balázzsal és kiadójával, Kovács Attila Zoltánnal beszélget Kaján Marianna muzeológus.   A könyvbemutató után a résztvevők számára lehetőség nyílik megtekinteni a kastély Horthy-bunkerét. (Az óvóhely mérete miatt a csoportlétszám max. 12 fő, 4 csoportot indítunk a következő időpontokban: 15.00, 15.30, 16.00, 16.30)   Kérjük jelezze részvételi szándékát a programra – és külön, ha szeretné megnézni a kastély óvóhelyét is – az alábbi email címen: regisztracio@kiralyikastely.hu 2023. december 5-ig.   A kötetet és az Erdélyi Szalon Könyvkiadó a témához kapcsolódó könyveit 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a helyszínen.   Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Elolvasom
Téli feltöltődés itthon

Téli feltöltődés itthon

A Gödöllői Királyi Kastély idén is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség "Téli feltöltődés itthon" című belföldi turizmust élénkítő kampányához.    November 15. és január 2. között minden csütörtöki és pénteki napon 15.30 kor tárlatvezetést hirdetünk egyéni vendégeknek az időszaki kiállításban.   A vezetés ára 500 Ft/ fő, ám ha valaki a kampány szlogent bediktálja a pénztárban, úgy a vezetési díjat nem kell megfizetnie, csupán a kiállítás belépőjegyét.    
Elolvasom
Schönbrunn kincsei Gödöllőn

Schönbrunn kincsei Gödöllőn

Szeptember 7-én ünnepélyes keretek közt megnyílt a Schönbrunn kincsei Gödöllőn című időszaki kiállítás. Az egyedülálló tárlatra közel 200, Erzsébet királynéhoz és a királyi család tagjaihoz köthető relikvia érkezett hozzánk, melyek a mai naptól a nagyközönség számára is megtekinthetők! Az exkluzív tárlat nem csak az igazi Sisi rajongóknak kihagyhatatlan program, hanem izgalmas, tartalmas élmény lehet a a családok számára is. A kiállítással egyben Erzsébet királyné halálának 125. évfordulója előtt is tisztelgünk.   ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS   A kiállítás 2024. január 28-ig látogatható.  
Elolvasom
2023. december 5-én

ZÁRVA - 2023. december 5-én

A Gödöllői Királyi Kastély zárva 2023. december 5-én Megértésüket ezúton is köszönjük!  
Elolvasom
védjegy átadás

Az ország első ötcsillagos minősítésű kastélya vagyunk!

A minőségi vendégélmény garanciája - magas szolgáltatási színvonal, egyedi turisztikai élmény minden korosztály számára a Gödöllői Királyi Kastélyban! A Magyarország kincsei védjegyrendszer célja, hogy a legjobbakat keressük, nem cél, hogy az összes hazai attrakciót minősítsük - hangsúlyozta Könnyid László (Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület NKft.) az első kastélyvédjegy átadóján. - A kastélyvédjegy olyan minősítési szempontokat tartalmaz, amely minden vendégnek, 0-tól a 100-éves korig garantálják a látogatói élményt és ebben a hazai kastélyok között magas színtű családbarát szolgáltatásaival élen jár a Gödöllői Királyi Kastély – tette hozzá. Az egységes márkajelzés mögött azonos tanúsítási folyamat és azonos elvek mentén felépülő, de a különböző turisztikai területek jellegzetességeit is figyelembe vevő objektív minőségi kritériumrendszer áll. Az ernyővédjegy azonban nemcsak különböző turisztikai területek lefedésére képes, hanem azon látogatói igényekre is hatékonyan tud reflektálni, amelyek nem korlátozódnak egy-egy attrakció-típusra. Legyen szó a környezetbarát, fenntartható működésről, vagy az akadálymentességről, hozzáférhetőségről, ezek olyan elvárások, amelyek bármelyik turisztikai területen működő szolgáltató, attrakció számára releváns látogatói szempontokként jelenhetnek meg – emelte ki az ügyvezető igazgató.
Elolvasom

Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk


Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitva tartás

ITT


Kapcsolat

Telefonszám:+36 30 / kattintson
E-mail cím:kattintson

 

              Sisi  European Royal Residences