hétfő–vasárnap: 10:00-18:00 +36 30 / kattintson

Élményséta Erzsébet királynéval

HU EN DE
Királyi Kastély

Élményséta Erzsébet királynéval

Élményséta Erzsébet királynéval

 

ÉLMÉNYSÉTA ERZSÉBET KIRÁLYNÉVAL A KIRÁLYI LAKOSZTÁLYOKBAN 

Különleges tárlatvezetésünk során „Őfelsége” vendégeként járhatja be a királyi lakosztályokat, ahol sok érdekességet tudhat meg a család gödöllői mindennapjairól. „Erzsébet királyné” olyan titkokat árul el vendégeinek, mint például milyen nehéz volt a koronázási ruhája, mennyi időbe telt frizurájának elkészítése vagy milyen volt a kapcsolata Andrássy Gyulával és Deák Ferenccel.

12 évnél fiatalabbaknak nem ajánljuk!

Részvételi díj:

Maximális csoportlétszám 25 fő
Élményséta Erzsébet királynéval magyar nyelven: belépőjegy + 1 500 Ft/fő
Élményséta Erzsébet királynéval idegen nyelven: belépőjegy + 2 500 Ft/fő
Időtartam: 70-80 perc

 

Részvételi díj privát vezetés esetén:

Élményséta Erzsébet királynéval magyar nyelven 2 fő részére: belépőjegy +  1 500 Ft/fő + 19 000 Ft
Élményséta Erzsébet királynéval magyar nyelven 3-4 fő részére: belépőjegy +  1 500 Ft/fő + 9 000 Ft
Élményséta Erzsébet királynéval magyar nyelven 5 fő felett: belépőjegy +  1 500 Ft/fő
   
Élményséta Erzsébet királynéval idegen nyelven 2 fő részére: belépőjegy +  2 500 Ft/fő + 21 000 Ft
Élményséta Erzsébet királynéval idegen nyelven 3-4 fő részére: belépőjegy +  2 500 Ft/fő + 11 000 Ft
Élményséta Erzsébet királynéval idegen nyelven 5 fő felett: belépőjegy +  2 500 Ft/fő


A 5-12 év közötti gyermekekkel érkezőknek is van lehetősége egy speciális, gyerekeknek szóló élménysétára „Erzsébet királynéval.” Ennek lehetőségeiről érdeklődjenek +3628410124 telefonszámon, vagy az informacio@kiralyikastely.hu e-mail címen.

 

Fogyatékkal élő vendégeink részére (kártya felmutatásával) a program díjmentes, de a kísérő részére ez a kedvezmény ebben az esetben nem érvényesíthető!

 

A Kastély fenntartja a jogot a látogatások korlátozására, vagy bizonyos időszakokban a honlapon szereplő időpontoktól való eltérésre, illetve adott napokon, vagy napszakokban a látogatható részek szűkítésére. 

 

  

PARKSÉTA ERZSÉBET KIRÁLYNÉVAL

Tegyen egy sétát a kastély festői parkjában „Erzsébet királynéval”! A séta során „Őfelsége” mesél vendégeinek az állatok iránti szeretetéről, valamit a lovaglás és a mozgás iránti szenvedélyéről.

Maximális csoportlétszám: 25 fő
Belépőjegy: 3 000 Ft/fő
Időtartam: 40 perc


A séták időpontjáról érdeklődjön fentebb említett elérhetőségeink egyikén, illetve kövessék figyelemmel facebook oldalunkat és honlapunkat aktuális hétvégi ajánlatainkról!

 

Fogyatékkal élő vendégeink részére (kártya felmutatásával) a program díjmentes, de a kísérő részére ez a kedvezmény ebben az esetben nem érvényesíthető!

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk hamarosan felkeresi megadott elérhetőségein!

Aktuális

Hírek és információk

Tovább

Barokk Randevú / Swing á la Django - Bach To The Future

Augusztus 3. 20:30 Jegyár: 9900 Ft, 7900 Ft.   A kétszeres aranylemezes Swing á la Django egy különleges estére invitálja a zenekedvelő közönséget. A koncert során a barokk zene legnagyobbjai, mint Bach, Händel, Vivaldi és Albinoni művei csendülnek fel, de olyan módon, amelyre korábban még nem volt példa. Az este során a Bach Air, a Händel Halleluja, Vivaldi csellóversenyei és Bach a-moll hegedűversenye, valamint Albinoni Adagioja szólalnak meg, mind izgalmas és modern köntösben.   A művek feldolgozása során a zenekar a swing, a jazz, a latin zenei elemeket és a magyar cigányzene virtuóz stílusát ötvözi, ezáltal teremtve meg azt az egyedi hangzást, amely a Swing á la Django védjegyévé vált.   Ez az est nem csupán a klasszikus zene szerelmeseinek kínál felejthetetlen élményt, hanem mindenki számára, aki nyitott az új zenei élményekre, és szeretné meghallgatni, hogyan szólalnak meg a barokk kor mesterművei a modern zenei stílusok nyelvén.   A Swing á la Django garantálja, hogy a közönség egy igazán egyedi és emlékezetes zenei utazáson vehet részt.   LOMBOS PÁL – nagybőgő & zenekarvezető DANI JÁNOS – szólógitár & hegedű DANI NORBERT – ritmusgitár SERES VILMOS – klarinét & tárogató GALLYAS-LAKATOS RÓBERT – zongora WEISZ NÁNDOR – dob BARANYI ZOLTÁN – hegedű   Jegyek kaphatók a kastély Tourinform irodájában és az alábbi linken! https://www.jegy.hu/program/barokk-randevu-swing-a-la-django-bach-to-the-future-163647  
Elolvasom
Tovább

Zenél a Kastély Fesztivál 2024

  A “Zenél a Kastély Fesztivál” koncertjei a múzeumi terekben (Díszterem) múzeumi belépődíj megvásárlásával látogathatók, múzeumi tereken kívül (Barokk Színház, Kápolna) ingyenesek.  
Elolvasom
Tovább

„Lóra, magyar, lóra”

Időszaki kiállítás   A Gödöllői Királyi Kastély, a Mezőhegyesi Ménesbirtok, valamint a Molnár-C. Pál Emlékház és a Műterem-Múzeum közös szervezésében 2024. július 1-augusztus 11. között. Tisztelgés a párizsi olimpiai játékok előtt ifj. Vastagh György lovasszobraival, Molnár-C. Pál lovas tematikájú műveivel és sportrajzaival.   A Gödöllői Királyi Kastély az Európai Királyi Rezidenciák Szövetségének a 2024-es olimpiai játékokhoz kapcsolódó „Horsing around European courts” projektje keretében július 1. és augusztus 11. között a lovak különleges világát mutatja be ifj. Vastagh György (1868-1946) mezőhegyesi ló-, és állatportré szobraival, valamint Molnár-C. Pál (1894-1981) festményeivel és grafikáival. A kiállítás egyik termében pedig a nagy magyar sikereket hozó 1928-as amszterdami olimpia ihlette sportrajzok láthatók, melyek Molnár-C. Pál tusvonalaival készültek és a korabeli Est-lapokban jelentek meg.   A 2024-es párizsi nyári olimpiai és paralimpiai játékok idején a Versailles-i kastély parkja a lovas versenyek sporthelyszínévé alakul át. Ebből az alkalomból nagyszabású lovas kiállítást rendeznek a Versailles-i palotában. A tárlatban a Gödöllői Királyi Kastély állandó kiállításából, Wilhelm Richter: Erzsébet királyné lóháton (1876, Magyar Nemzeti Múzeum tulajdona)  című festménye tekinthető meg.  
Elolvasom

Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk


Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitva tartás

hétfő-vasárnap 10:00-18:00 Kassza 17:00-ig


Kapcsolat

Telefonszám:+36 30 / kattintson
E-mail cím:kattintson

 

              Sisi  European Royal Residences