Hétfő-Vasárnap: 10:00-18:00 +36 30 / kattintson

Iskolai közösségi szolgálat

HU EN DE
Királyi Kastély

Általános információk

Általános információk

Iskolai közösségi szolgálat a Gödöllői Királyi Kastélyban


Kedves érdeklődő diákok!

A Gödöllői Királyi Kastélyban is van lehetőség iskolai közösségi szolgálatos órákat teljesíteni. A kastélyban 
különböző munkacsoportban is változatos tevékenységekre lehet jelentkezni. 

 

Kiket várunk? 


Téged várunk, ha a kötelező iskolai közösségi szolgálatos órák teljesítésén túl, szívesen betekintenél abba, hogy hogyan működik egy kastély. 

 

Mi szükséges hozzá? 


1. Megállapodás a kastély és az iskolád között. Érdemes jelentkezés előtt rákérdezni nálunk, vagy az iskoládban, hogy van -e a két intézmény között megállapodás. Ha még esetleg nincsen, akkor van lehetőség arra, hogy elindítsuk a folyamatot, de ezt csak az iskola tudja megtenni, azzal, ha küld egy megállapodás mintát (ez általában iskolánként különböző). 

2. Részvétel a kastély általtartott tűz- és munkavédelmi oktatáson. (A részvételért 1 iskolai közösségi órát tudunk jóváírni.) 

3. Iskolai közösségi szolgálatos napló megléte. Kérjük, hogy minden vállalt alkalomra hozd magaddal, hogy az adminisztrációt el tudjuk végezni. 

4. Bizonyos tevékenységekhez lehetséges, hogy jelentkezés, esetleg egy előzetes képzésen, megbeszélésen való részvétel is feltétel lehet, de ez t minden esetben jelezzük a kiírásnál.

 

Hogyan tudsz jelentkezni? 


A honlapon találsz egy Aktuális felhívások menüpontot, ahová folyamatosan frissítve feltöltjük a lehetőségeket, és azt is, hogy kinél kell jelentkezni az adott tevékenységre. 

További kérdések esetén, az alábbi elérhetőségeken érdemes érdeklődni: link. 

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

Aktuális

Hírek és információk

Sisi Titkai

Sisi Titkai - Musical koncert a Habsburg-Ház életéről

Ezen a patinás helyen a Gödöllői Királyi Kastély Díszudvarán felcsendülnek a legendás musical legismertebb dalai kiegészítve a témához kapcsolódó más történelmi musicalek csodálatos dalaival. Az egyedülálló hangzásról a Sturcz Szmollbend zenekar gondoskodik! A történelmi hangulatot az eredeti Sisi versekkel, Pintér Janka korhű ruhában varázsolja elénk.    <>
Elolvasom
Dolgozz a Gödöllői Királyi Kastélyban!

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Aktuális állásajánlataikról bővebb információ és a jelentkezés módja a megpályázni kívánt pozícióra kattintva érhető el.   Rendezvény berendező   Karbantartó munkatárs     Az állásajánlatokra való jelentkezést a hr@kiralyikastely.hu e-mail címre várjuk!            
Elolvasom
Neumann Balázs Trió lemezbemutató jazzkoncert

Jazz Cafe az Ida Kávézóban - Neumann Balázs Trió lemezbemutató jazzkoncert

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Neumann Balázs Trió lemezbemutató jazzkoncertjére!   Neumann Balázs zongoraművész, zeneszerző egységes, lírai hangulató kompozíciói hallhatóak triójának legújabb “Faith” című lemezén. A trio tagjainak magabiztos és bravúrosan színes játéka nem csupán professzionális tudást sugároz, hanem mély, a közös játék örömében megszülető esszenciát: a jazz folytonos megújulását tükrözi.   A koncert a Köszönjük, Magyarország! program támogatásával valósul meg, és ingyenesen látogatható!
Elolvasom
Családbarát Szolgáltató Hely

Ismét Családbarát Szolgáltató Hely és Családbarát Munkahely lettünk!

    Idén áprilisban a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. két év eltelte után ismét auditálta a Gödöllői Királyi Kastély családbarát szolgáltatásait és az itt dolgozók munkakörülményeit. A tanúsítási eljárás során teljesítettük az auditkritériumokat mindkét területen, így a Gödöllői Királyi Kastély továbbra is jogosult a Családbarát Szolgáltató Hely és Családbarát Munkahely tanúsító védjegy használatára. Családbarát szolgáltatásainkról a kastély weboldalán is tájékozódhat: https://kiralyikastely.hu/csaladbarat-szolgaltatas.html  
Elolvasom
Hazatértek a királyné bútorai!

Hazatértek a királyné bútorai!

Megérkeztek Erzsébet királyné személyes bútorai, fésülködőasztala és üveges vitrinje a Gödöllői Királyi Kastélyba. A Nemzeti Kastélyprogram és a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. segítségével Németországból visszavásárolt műtárgyakkal a közönség találkozhat a kastély állandó kiállításában.   Virág Zsolt az általa miniszteri biztosként felügyelt Nemzeti Kastélyprogramról és a Nemzeti Várprogramról szólva elmondta, azok nemcsak az épületek helyreállítását, hanem azok szellemi rehabilitációját is célozzák.     Ehhez tartozik, hogy a fellelhető egykori berendezési tárgyak is visszakerüljenek a falak közé - jegyezte meg.     Elmondása szerint Erzsébet királynő egykori fésülködőasztala és üvegezett vitrinje egy németországi aukción bukkant fel, ahol kikiáltási áron sikerült őket visszavásárolni, péntektől pedig már a közönség is találkozhat a műtárgyakkal a kastély állandó kiállításában a királyné öltöző-, illetve írószobájában.     Glázer Tamás, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy a Gödöllői Királyi Kastély is csatlakozott a Kastélykártya programhoz.     Az ingyenesen kiváltható Kastélykártya 20 százalék kedvezmény nyújt a csatlakozó intézmények állandó belépőinek árából, és további kedvezményeket biztosít a kastélyok vendéglátóegységeiben, ajándékboltjaiban, esetenként pedig lehetővé teszi a részvételt exkluzív rendezvényeken is - mondta el Glázer Tamás.
Elolvasom

Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk


Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitva tartás

Hétfő-Vasárnap  10:00-18:00


Kapcsolat

Telefonszám:+36 30 / kattintson
E-mail cím:kattintson

 

              Sisi  European Royal Residences