Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

ZEMA ékszerek a kastélyban

ZEMA ékszerek a kastélyban

 A családi vállalkozás saját tulajdonú üzeme Pálházán működik.

Manufakturális gyártás minden mozzanata kézzel készül, porcelánkészítő szakemberek által. A kezdeti formákat szobrászművészek készítik a ZEMA tervei alapján. Az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik. A kézi megmunkálás értékén túl az ékszerek exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina.

A ZEMA magyar porcelán és ékszermárka célja származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és továbbadása a jelenkor generációjának.  Az ékszerház koncepciója a tradíció iránti elkötelezettség mellett a művészetre és a kultúrára is kiterjed.
Minden egyes darabnak mögöttes tartalma van, melyből mindenki erőt meríthet,  melyet mindenki saját múltjára vezet vissza.

A ZEMA környezettudatos ékszer, hiszen a természetben is megtalálható (földpát, kaolin) anyagok alkotják az ékszer alapját, a porcelánt, továbbá csak manufakturális gyártással készülnek a termékek, az egyetlen elektromos áramot használó eszköz a kemence, amelyet napelemmel működtet a cég.

A csodálatos, egyedi ékszerek megtekinthetők és megvásárolhatók a kastély földszinti ajándékboltjában.Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás:  

European Royal Residences
Gödöllõ város
MNV
Sisi út
Emberi Erõforrás Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria
MT Zrt
SZIL-HÁZ
Új Széchenyi terv
Magyar Nemzeti Múzeum
Turisztikai Egyesület
Gödöllõi Régió Turisztikai Honlapja
MÁV Nosztalgia Kft.
Zeneakadémia