Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

Családbarát szolgáltatóhely

Családbarát szolgáltatóhely

Nyilatkozat a Gödöllői Királyi Kastély családbarát szemléletéről

 

Társaságunk számára különösen fontos a jövő generációja, a családok lelki és szellemi gyarapodása. Kiemelt figyelmet fordítunk a családokra, mint látogatókra, célunk a családok minőségi időtöltésének elősegítése, pozitív élmények szerzése, a családbarát értékrend és a család, mint közösség erősítése.

Ennek érdekében folyamatosan vizsgáljuk a családok igényeit, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kielégíteni ezeket. Fejlesztjük és bővítjük családbarát szolgáltatásainkat, a családokat megcélzó élményközpontú oktatási és szociális tevékenységeinket.

Gyermekek részére a korosztályhoz illő, színes múzeumpedagógiai programkínálattal rendelkezünk. 2018-ban indítottuk az állandó kiállításban játszható EGÉRleső Meselyuk játékunkat, és időszaki kiállításainkhoz is készülnek múzeumpedagógiai foglalkozások.

2019-ben tartottunk először Mama, nézd! tárlatvezetést kisbabával érkező anyukák és apukák számára és Kastélylurkók klubja foglalkozást 1-4. osztályos diákok részére. A kiállításokba számítógépes játékok, hologrammlovak, 3D vetítő segíti az élvezetes ismerkedést a Kastéllyal, a történelemmel és a természettel. A programok kidolgozásánál kollégáink együttműködnek a helyi oktatási intézményekkel.

Fontosnak tarjuk, hogy a családok élményszerzéséhez biztonságos és kényelmes környezetet biztosítsunk, ennek érdekében igyekszünk infrastruktúránkat folyamatosan fejleszteni.

Büszkék vagyunk rá, hogy Társaságunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019-ben meghirdetett pályázaton elérte Családbarát Szolgáltató Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát.

 Gödöllő, 2020. július 1.

Dr. Ujváry Tamás

                                                                                   ügyvezető igazgató
  Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás:  

European Royal Residences
Gödöllõ város
MNV
Sisi út
Emberi Erõforrás Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria
MT Zrt
SZIL-HÁZ
Új Széchenyi terv
Magyar Nemzeti Múzeum
Turisztikai Egyesület
Gödöllõi Régió Turisztikai Honlapja
MÁV Nosztalgia Kft.
Zeneakadémia