Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

Mama, nézd!

Különleges programunk kisbabás szülőknek

Mama, nézd!

Újdonsült szülőként hamar megtapasztalhatjuk, hogy amíg a járni alig tudó gyermekeket programok sokasága várja, addig a kismamák, kispapák kevés olyan alkalmat találhatnak, ahol kifejezetten ők lennének a főszereplők.

A Mama, nézd! programunk  ezt a hiányt szeretné pótolni a Szépművészeti Múzeumban  és a Vasarely Múzeumban tartott programsorozatok keretén belül. Kellemes hangulatú tárlatvezetésekre hívjuk azokat a szülőket, nagyszülőket, akik egyévesnél kisebb gyermekükkel is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta élményeket. A szülőkhöz, elsődlegesen az édesanyákhoz szólunk egy olyan légkör megteremtésével, ahol nem  feszélyez senkit az esetleges babasírás.  A kastély épületszárnyait  és a parkot bemutató séták során megmutatjuk, hogy a művészet minden formája  milyen sok és rejtett szállal kötődhet a mai ember mindennapjaihoz.

A havi rendszerességgel, előre meghirdetett tárlatvezetések során, mindig más téma alapján ismerkedünk a kastély külső és belső tereivel, az itt élt történelmi szereplők mindennapjaival, családi életével.

Részvételi díj:

900 Ft/fő

Program időtartama:

45 - 60 perc  (a babák türelmét figyelembe véve)

 

Kastély kiállító tereinek adottságait figyelembe véve csak baba hordozóban lehet a picikkel együtt élvezni a túrát. Hordozó ingyenesen igényelhető a ruhatárban.

 

Szeretettel várunk minden régi és új kisbabás látogatót!

 

 

Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás:  

European Royal Residences
Gödöllő város
MNV
Sisi út
Emberi Erőforrás Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria
MT Zrt
SZIL-HÁZ
Új Széchenyi terv
Magyar Nemzeti Múzeum
Turisztikai Egyesület
Gödöllői Régió Turisztikai Honlapja
MÁV Nosztalgia Kft.
Zeneakadémia