Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

Vasúti kedvezmény iskolai csoportoknak

Vasúti kedvezmény iskolai csoportoknak

Tisztelt Pedagógus, Csoportszervező!

A Kormány 1502/2017 Korm. határozata alapján a Gödöllői Királyi Kastélyt az általános iskolák, a szakiskolák, a szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulói csoportosan, díjmentes vasúti utazás igénybevételével látogathatják.

Egyúttal felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az országos múzeumok látogatásáról szóló 1160/2002. (IX. 26.) Korm. határozat érvényét vesztette, az országos múzeumok, valamint egyes nemzeti emlékhelyek és műemlékek látogatásáról szóló 1502/2017-es kormányhatározat érvényes.
 

Szeretnénk megkönnyíteni a hosszadalmas utánajárások és regisztrációk fáradalmait, ezért az itt letölthető fogadónyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével Ön könnyen elintézheti csoportja látogatását és ingyenes utaztatását intézményünkbe.

Kérjük, hogy a fogadónyilatkozatot kitöltve, elektronikusan küldje el az informacio@kiralyikastely.hu e-mail címre!

A fogadónyilatkozat csak a Gödöllői Királyi Kastély pecsétjével ellátva érvényes.A fogadónyilatkozat nem biztosít soron kívüli bejutást a múzeum kiállításaira.

A díjmentes utazás igénybevételét csak az iskola igényelheti a „Bejelentés” nyomtatvány alapján. Az iskola a meghatározott napra érvényes, fogadó intézmény által lepecsételt, aláírt (postai vagy elektronikus úton megküldött) fogadó nyilatkozatot köteles a „Bejelentés”-hez csatolni. A Bejelentés című nyomtatvány melléklete az utazáson résztvevő diákok névsora és diákigazolványának adatai. E nyomtatvány a csatolmányból letölthető

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az utazási igényt a fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőzően 7 munkanappal korábban be kell jelenteni a MÁV-START Zrt. részére.


Szeretettel várjuk Önt és tanítványait a Gödöllői Királyi Kastélyban!


 


 

Csatolmányok:

- fogadónyil_nyomtatv_20180217.pdf


Nyomtatóbarát verzió:  Nyomtatóbarát verzió

Megosztás: